Penthouse te koop

595000€

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 20182969
Immoweb code : 20182969

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtige penthouse met ruim terras (110m²) in parkdomein.

Dit prachtig energiezuinig nieuwbouwproject werd met maximaal respect voor het groen in het park en de natuur ingepland.
Met aangrenzend het natuurpark Beerzelberg biedt deze locatie een oase van rust en gezonde lucht.
Met een oppervlakte van 120m², geniet u van een ruim en open interieur dat perfect is afgestemd op hedendaags wonen.
Het ruime terras (110m²) is slechts één van de vele troeven van deze prachtige penthouse.
De lichtvolle woonkamer op parketvloer en de open keuken bieden een oase van natuurlijk licht en voldoende ruimte voor ontspanning.
Het appartement beschikt over twee slaapkamers en twee badkamers. De masterbedroom werd ingericht als ensemble met badkamer en ingemaakte kasten.
Ook in de inkomhal zijn op maat gemaakte kasten geplaatst. Het toilet is afzonderlijk en een praktische berging geeft plaats aan onder meer de wasmachine en de droogkast.
Dankzij de vloerverwarming, hoogwaardige isolatie, zonnepanelen en energiezuinige installaties geniet u van een comfortabel binnenklimaat en lage energiekosten. (A-Label). Ondergronds vinden we nog 2 autostaanplaatsen (mee aan te kopen @25.000€/autostaanplaats) en een praktische berging.
Voor een gedetailleerde indeling van dit pand verwijzen wij u graag door naar de interactieve grondplannen op onze website: www.deboerenpartners.be
Indien meer info en/of een bezoek ter plaatse, aarzel niet en contacteer onze vastgoedverantwoordelijke via het nummer 0492/406156 of mail naar [email protected] BIJZONDERHED

Neem contact op