Penthouse te koop

549000€

2 slaapkamers 153 vierkante meters

Immoweb code : 20252866
Immoweb code : 20252866

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
153 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxueuze penthouse in Mol-centrum met ruim terras

Luxueuze penthouse in Mol-centrum met ruim terras en 2 slaapkamers.

Welkom in dit prachtige penthouse, gebouwd in 2008, met een bewoonbare oppervlakte van 153 m². Dit instapklare appartement biedt alle comfort en luxe die u zich kunt wensen. Gelegen in een zeer rustige straat, maar toch vlakbij het centrum van Mol met alle nodige faciliteiten op wandelafstand.

Bij binnenkomst in het penthouse wordt u verwelkomd door een ruime en lichte leefruimte, perfect om te ontspannen of gasten te ontvangen. De landelijk ingerichte keuken is volledig uitgerust en voorzien van een handig keukeneiland met gasvuur - ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom werd uitgerust met ingemaakte kasten. Verder is er een stijlvolle badkamer, voorzien van een inloopdouche en een ligbad. Een van de hoogtepunten van dit penthouse is het ruime terras, waar u kunt genieten van een groen uitzicht en gezellige zomerse avonden.

Extra's zoals een autostaanplaats en een ruime kelderberging zijn inbegrepen, wat het dagelijkse leven nog comfortabeler maakt. Bovendien is er een lift aanwezig in het gebouw, wat zorgt voor extra gemak en toegankelijkheid.

Dit penthouse heeft een EPC-label B, wat duidt op een energiezuinig en duurzaam appartement.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

Neem contact op