Penthouse te koop

599000€

2 slaapkamers 186 vierkante meters

Immoweb code : 20016307
Immoweb code : 20016307

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
186 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtige penthouse op een toplocatie te Mechelen!

Op een rustige locatie te Mechelen bevindt zich deze prachtige penthouse met 2 slaapkamers in een rustige omgeving met aangename vergezichten. Het bruisende centrum met zijn cultuuraanbod, horeca en scholen ligt op wandelafstand. Tevens geniet u van een uitstekende bereikbaarheid vlakbij belangrijke invalswegen. 

We betreden dit prachtige penthouse, gelegen aan de Mechelse vaart, via de inkomhal met apart gastentoilet. Aangrenzend bevindt zich de royale leefruimte welke u kan inrichten met een gezellige zitplaats, een aparte eetplaats en een afgeschermd bureau. U geniet hier van veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de vaart door de grote raampartijen. Nabij de leefruimte kunnen we ook een tweede bureau/hobby-ruimte terugvinden. De aangrenzende keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van de voornaamste, kwalitatieve toestellen.

De penthouse beschikt verder nog over een master bedroom met ingebouwde dressing en een en-suite badkamer, dewelke beschikt over een dubbele lavabo en ligbad. Aangrenzend kan u ook de tweede slaapkamer en tweede badkamer met toilet, wastafel en douche terugvinden. Op de drie sfeervolle terrassen kan u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer met uitzicht op de prachtige Mechelse vaart en/of met zicht op de Sint-Romboutstoren. Tevens zijn er twee garageboxen achteraan gelegen op het perceel verplicht mee aan te kopen aan 25.000€ per stuk.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op