Penthouse te koop

* 365000€

2 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 20005309
Immoweb code : 20005309
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

APPARTEMENT 24 (B5.1) - PENTHOUSE GELEGEN OP DE VIJFDE VE...

Welkom in Residentie CARBON te Maasmechelen. 

Hier stellen we U vandaag graag een penthouse voor, gelegen op de vijfde verdieping in BLOK B van Residentie Carbon, die op basis van de lastenboeken nog volledig naar eigen smaak en keuze kan worden afgewerkt. Heeft U altijd al gedroomd om op een zéér gegeerde locatie vlakbij het centrum van Maasmechelen te wonen? Dan is vandaag misschien de uitgelezen mogelijkheid.

Bekijkt U dit pand via een aanverwante website, neem dan zeker een kijkje via onderstaande link: 
" Maasmechelen Appartement - APPARTEMENT 5.1 - 100M2 WOONOPPERVLAKTE - 16,5 m2 TERRAS - Som Vastgoed" 

Het appartement dat wij U vandaag graag voorstellen betreft: Appartement B5.1, met een woonoppervlakte van +- 100m2, en een totale privatieve terrasoppervlakte van 16,5m2 (verdeeld over 2 individuele terrassen). Dit appartement kan nog volledig naar eigen smaak afgewerkt worden volgens de budgetten voorzien in de lastenboeken. In de prijs is bovendien de begeleiding van onze interieurarchitect inbegrepen. De parkeerplaats is nog niet inbegrepen in deze prijs en dient apart aangekocht te worden. 

Binnenkort begint SOM met de bouw van Residentie Carbon. Stap hier binnen in de toekomst van verfijnd wonen in het hart van Maasmechelen, een sprankelende gemeente doordrenkt van cultuur, natuur en moderne flair. Gelegen langs de prestigieuze Rijksweg, verwelkomt dit ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op