Penthouse te koop

185000€

2 slaapkamers 61 vierkante meters

Immoweb code : 11460249
Immoweb code : 11460249

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
61 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5
Virtueel bezoek

Omschrijving

URBAN CONCEPT biedt u graag dit te renoveren penthouse aan van circa 62 m². Het heeft volgens de titel twee slaapkamers, maar het is eigenlijk één slaapkamer met aangebouwd kantoor. Het fraaie terras van +- 16 m² biedt vrij uitzicht en is ideaal georiënteerd op het westen.

Het appartement is gelegen op de 5de en tevens bovenste verdieping van een gebouw met lift. Het is als volgt samengesteld: een inkomhal met vestiaire, een toilet, een lichtrijke woonkamer van +- 24,20 m², een onuitgeruste keuken van +- 6,90 m², een terras, een badkamer van +- 4 m² met ligbad, wastafel en ruimte voor een wasmachine (te renoveren), een slaapkamer van +- 13,20 m² en het aangrenzende kantoor (tweede slaapkamer afhankelijk van de titel) van +- 7,90 m².

Het gebouw is uitgerust met een waterverzachter.

in de buurt van "Begraafplaats Jette"
De ligging van het penthouse is ideaal, aangezien het dichtbij winkels (Delhaize, Lidl, Aldi, Action en diverse winkels), openbaar vervoer (tram, bus, trein), parken (Parc de la Jeunesse, Parc Garcet (Cardinal Mercier) ligt , Koning Boudewijnpark), scholen (Sint-Pieters, Sacré-Cœur, enz.) en ziekenhuizen (CHU Brugmann).

Mogelijkheid tot aankoop van een GESLOTEN GARAGEBOX voor € 30.000 extra.

EPC-label: G, 203 kgCO2/(m².jaar), 1.008 kWhEP/(m².jaar).

Deze beschrijving wordt uitsluitend ter informatie gegeven en is niet contractueel, onder voorbehoud van fouten en/of weglatingen, en onder voorbehoud van het verkrijgen van de nodige stedenbouwkundige informati

Neem contact op