Penthouse te koop

495000€

2 slaapkamers 169 vierkante meters

Immoweb code : 20140862
Immoweb code : 20140862

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
169 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3
Virtueel bezoek

Omschrijving

Penthouse (170 m²) op top locatie in het centrum.

Zoekt u een ruim, recent én energiezuinig penthouse op een toplocatie in Hoogstraten? Dan is dit appartement van ca. 170 m² op de Vrijheid écht iets voor u!


TROEVEN:
-Veel lichtinval
-Mooie moderne architectuur
-EPC A
-Lift aanwezig
-Verkoop onder registratierechten (géén BTW)

INDELING:

Via de lift komt u rechtstreeks binnen in de inkomhal van dit penthouse. Deze hal geeft toegang tot de ruime, open keuken, die voorzien is van alle luxe en comfort, en de leefruimte. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot het aangename terras aan de voorzijde, met zicht op de mooie Sint Katharinakerk van Hoogstraten.

Op het tweede niveau is er een ruime masterbedroom met volledig ingebouwde kastenwand aanwezig.Aansluitend aan deze slaapkamer heeft u een ruime badkamer met ligbad en inloopdouche. Deze ruimte is ook met de lift bereikbaar.

Op het bovenste niveau bevindt zich nog een tweede slaapkamer met eigen badkamer. Ideaal voor als de kleinkinderen of uw gasten komen logeren.

Achteraan het gebouw zijn bovengrondse autostaanplaatsen voorzien. Deze toegang is afgesloten met een automatische poort. Daarnaast beschikt het gebouw ook nog over een kelderverdieping, met daarin voor elk appartement een kelderberging.

Eveneens ideaal als investering (potentiële huuropbrengst van ca. €1.500 / maand). Benieuwd naar wat dit aangenaam én lichtrijke penthouse

Neem contact op