Penthouse te koop

379000€

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 20066173
Immoweb code : 20066173

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Mooi en top onderhouden penthouse in het centrum van Geel!

Dit mooie en top onderhouden penthouse ligt in het hart van Geel in de Veldstraat , een zijstraat van het winkelgedeelte van de Pas. Het ruime appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 120m² en is voorzien van label B. Airco aanwezig in de leefruimte. 2 slaapkamers, ruim terras en een individuele garage met stockageruimte. Hyper geïnstalleerde keuken en massa's licht. 

De indeling is als volgt:
Inkomhal met toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer met gigantische inloopdouche en apart toilet. Zeer ruime living met aansluitend een hyper geïnstalleerde keuken (koelkast, diepvries, ingebouwde koffiemachine enz)  met een aparte zithoek en heel wat plaats door de ingemaakte kasten. Mooi en ruim terras. Vanuit de tweede slaapkamer is er een privatieve zolder bereikbaar. Ideaal om in te richten als sport- of hobbykamer. 

Er is veel lichtinval doorheen het appartement door verschillende ramen en aansluitend is er een mooi terras waar het aangenaam vertoeven is. 
Het gebouw bestaat uit zeven eenheden en heeft een lift. Dit penthouse is het enige appartement op verdiep 3. De inpandige garage met bergruimte is inbegrepen in de prijs! Verwarming op aardgas. 

Op zoek naar een hoogwaardig afgewerkt appartement voorzien van massa's maatkasten? Informeer dan vandaag nog naar dit penthouse in Geel Centrum. 

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. Bel op 011 39 90 50 of [email protected].

Neem contact op