Penthouse te koop

1335000€

2 slaapkamers 267 vierkante meters

Immoweb code : 20271595
Immoweb code : 20271595

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
267 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Exclusief duplex dakappartement met zicht op weiland.

Gelegen op een privé woonerf van circa 5.568 m² vindt u dit volledig gerenoveerde duplexdakappartement van 267 m² met een prachtig uitzicht op de omliggende weilanden. De residentie "Hoeveweg" ligt in een rustige omgeving, dichtbij Rinkven Golf en Antwerp Hockey en biedt een goede verbinding met de E19 Antwerpen-Breda. Winkels en openbaar vervoer liggen op wandelafstand.

Het appartement werd "volledig" gestript en kreeg in 2024 een totaalrenovatie.

Via de centrale inkomhal is er via de lift directe toegang tot de 2de en 3de verdieping van het appartement en de ondergrondse parking.

Indeling van het appartement:
inkomhal - vestiaire en gastentoilet. Grote en open leefruimte op visgraatparket ingedeeld in een salon, eetkamer, zithoek en open keuken.
Zowel via het salon als vanuit de inkomhal is er toegang tot een ruime en volledig ingerichte lounge/bar. Het salon heeft zicht en toegang tot het zuid west georiënteerd terras van ca. 55 m² met alleen maar privacy en een uniek vergezicht op weilanden. Het terras is uitgerust met een sauna, buitendouche en ruime berging.
De keuken met eiland is volledig geïnstalleerd en voorzien van alle hedendaags comfort.

Verdieping 2: bereikbaar via de trap achter een verborgen deur of met de lift - ruime overloop met kastenwand en was- en droogvoorzieningen. De hoofdslaapkamer heeft een dressing en badkamer ensuite.
Slaapkamer 2 heeft een ruime ingemaakte kast en een douchekamer ensuite. Nachttoilet op de gang.

Verdieping -1: ondergrondse

Neem contact op