Penthouse te koop

239000€ Oude prijs € 254.000

2 slaapkamers

Immoweb code : 20023423
Immoweb code : 20023423

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 4

Omschrijving

Gerenoveerd penthouse met top terras van 125m²!

Bent u op zoek naar een instapklaar appartement dat comfort en luxe biedt? Zoek niet verder! Dit prachtige appartement met 2 slaapkamers heeft alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos en stijlvol leven.

Het appartement beschikt over een nieuwe keuken, die volledig is uitgerust, kookliefhebbers zullen zich hier helemaal thuis voelen. Daarnaast is er een nieuwe badkamer met een stijlvolle en hoogwaardige afwerking. Hier kunt u heerlijk ontspannen in een modern ingerichte ruimte.

Dankzij de dubbele beglazing in het hele appartement geniet u van een stille en energie-efficiënte woonomgeving. Dit betekent niet alleen meer comfort, maar ook lagere energiekosten. Bovendien zijn zowel het dak als de muren geïsoleerd, wat bijdraagt aan een aangename temperatuur het hele jaar door en verdere besparingen op uw energierekening.

Een van de unieke kenmerken van dit appartement is het prachtige terras van 125m². Dit ruime terras biedt talloze mogelijkheden: ontspannen in de zon, tuinieren, of gezellig barbecueën met vrienden en familie. Het is de ideale plek om van de buitenlucht te genieten in uw eigen privé-omgeving.

Dit appartement biedt een perfecte balans tussen moderne luxe en functioneel wonen. Het is gelegen in een rustige buurt, maar met alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik.
Staanplaats mee aan te kopen 15.000 euro.

Meer informatie stuur gerust een bericht via whatsapp of mail!

Geen immo aub!

Neem contact op