Penthouse te koop

549000€

3 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 20008756
Immoweb code : 20008756

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 8

Omschrijving

Penthouse met fenomenaal zeezicht te Blankenberge!

Deze op te frissen penthouse geniet een ongelofelijk magnifique en uniek zicht over de zee, strand, duinen, evenals een uitstekend verzicht op het hinterland. Het is daarbij omgeven door grote en zonnige terrassen die in totaal maar lieftst 150 m2 meten.
Het appartement is op te knappen en beschikt over een inkom met twee bergruimtes, een leefruimte, een keuken, drie slaapkamers, een toilet en een badkamer. Vanuit de leefruimte heeft u toegang naar het terras via het grote schuifraam, maar ook vanuit de keuken en slaapkamer kunt u zich begeven naar buiten toe.  Energetisch maakt men gebruik van een gemeenschappelijke gasketel voor de verwarming en het warme water. EPC met label C.  De ramen zijn van hout en beschikken over dubbele beglazing.
Vanuit alle hoeken van dit appartement geniet u van de prachtige verzichten over zee en het binnenland. Een topper van een penthouse die zicht perfect uitleent voor vakantieverhuur met hoog rendement en verzekerde inkomsten maar ook als vaste verblijfplaats zal het hier elke dag prachtig vertoeven zijn.
 

Renovatieplicht: nee

Neem contact op