Penthouse te huur

800€ per maand

1 slaapkamer

Immoweb code : 20018709
Immoweb code : 20018709

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
Verdieping : 2

Omschrijving

gezellig appartement met ruim zonneterras en garagebox

--onmiddellijk beschikbaar--

Dit knus dakappartement is goed gelegen bij de kern van Vosselaar en situeert zich op de dakverdieping (geen lift) van een kleinschalig gebouw met slechts 6 appartementen.

Het appartement heeft een gezellige leefruimte met leefkeuken. Deze ruimte is voorzien van een nieuwe laminaatparket. De ramen hebben houten jaloezieën wat eveneens voor een gezellige en trendy sfeer zorgt.

Verder is er de slaapkamer, voorzien van ingemaakte kast, en de ruime badkamer. Deze is helemaal betegeld en ingericht met een toilet, ruime inloopdouche en lavabomeubel. Eveneens is er aansluiting en plaats voor de wasmachine.

Via de leefruimte kan men zich naar het zeer ruime zonneterras, gelegen aan de achterzijde, begeven. Het terras heeft een tegelvloer en een stukje kunstgras met verder nog een houten terrasberging.

In de kelder van het gebouw heeft men nog een eigen ruime kelderbergin.

Aan de achterzijde van het complex heeft u nog een eigen afsluitbare garagebox ter beschikking. Deze is erg netjes uitgevoerd met een tegelvloer, en voorzien van verlichting en stopcontacten.

Interesse in dit goed gelegen gezellig appartement?

Neem, bij voorkeur via e-mail (met vermelding van het pand en uw gsm nummer), contact op met ARES vastgoed- & landmeetbureau te Beerse voor verdere info.




Renovatieplicht: nee

Neem contact op