Penthouse te huur

2850€ + 300€ per maand

3 slaapkamers 333 vierkante meters

Immoweb code : 20204162
Immoweb code : 20204162

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
333 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/01/2025
Verdieping : 8

Omschrijving

Buitengewoon Penthouse met Adembenemend Uitzicht

Aan de oevers van de Schelde bevindt zich dit uniek penthouse, met een zeer riante oppervlakte van maar liefst 335 m² en parkeergelegenheid voor 6 wagens. De lift brengt u rechtstreeks naar de 8ste  verdieping, waar u via de stijlvolle inkomhal, met gastentoilet en vestiaire, het appartement betreedt.
De zuidgerichte woonkamer biedt, dankzij enorme raampartijen, een schitterend uitzicht op de Schelde en de omgeving. De ruimte is opgedeeld in een gezellige zithoek met gashaard, een bibliotheek of bureauhoek, en een eetkamer. De naastgelegen keuken is ruim en hoogwaardig afgewerkt, volledig uitgerust met Gaggenau-toestellen waaronder een stoomoven en bordenwarmer. Aansluitend aan de keuken vindt u een koele berging. Zowel vanuit de keuken als de woonkamer heeft u toegang tot het overdekte terras van circa 70 m², waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht.
De centrale hal leidt naar de luxueuze master bedroom, voorzien van een ruime dressing en een ensuite badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De tweede slaapkamer beschikt ook over een eigen dressing en directe toegang tot de 2e badkamer. Deze laatste is tevens verbonden met de derde slaapkamer. Daarnaast is er nog een praktische wasruimte.
Op de verdieping -1 bevinden zich zes parkeerplaatsen en een privatieve kelder van ca. 20 m². Dit penthouse is afgewerkt met hoogwaardige materialen en o.a. uitgerust met vloerverwarming en domotica, wat zorgt voor ultiem comfort en luxe.
...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op