Penthouse te huur

2250€ per maand

3 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 20154039
Immoweb code : 20154039

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Luxueuze penthouse in hartje Overijse

Ontdek dit gloednieuwe, luxueuze dakappartement in het centrum van Overijse, waar exclusieve luxe en modern comfort samenkomen en een open uitzicht u een oase van rust biedt.

2e verdieping: (Toegang via beveiligde lift) ruime inkomhal met toilet
De lichte woon- en eetkamer loopt over in een volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige toestellen. Daarnaast is er een praktische berging. Verder vindt u op deze verdieping een bureau/speelkamer en toegang tot een indrukwekkend zuidgeoriënteerd terras. Dit ruime terras is deels overdekt en biedt een extra berging, ideaal voor het opslaan van terras meubilair.
1e verdieping: (Bereikbaar met lift of trap in het appartement)Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers (13 m², 11 m², 11 m²), elk voorzien van voldoende ruimte voor een grote kleerkast. Twee van de slaapkamers hebben toegang tot een eigen terras, perfect voor een ochtendkoffie in de zon. Verder is er een royale badkamer met een grote inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en ligbad, evenals een aparte douchekamer met een inloopdouche en dubbele wastafel.

Extra's: Het penthouse beschikt over een eigen parkeerplaats in het gebouw, een ruime kelder, een vuilnislokaal en een gemeenschappelijke fietsenberging. Voor uw comfort is het pand uitgerust met vloerverwarming, domotica voor verlichting, zonnepanelen, en een videofoon. Het energieprestatiecertificaat (EPC) is A+.

Neem contact op