Penthouse te huur

1850€ per maand

2 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 20246265
Immoweb code : 20246265

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Prachtige nieuwe penthouse (2024) , Generaal Molitorstraat.

Dit ruime appartement van 135 m² combineert comfort en moderniteit, met heldere woonruimtes en adembenemende uitzichten over de regio Arlon dankzij de twee grote terrassen op het zuiden en zuidwesten.

De open keuken, volledig uitgerust (afzuigkap, oven, kookplaat, koelkast en vaatwasser), is de ideale plek voor uw bijeenkomsten. De penthouse beschikt over twee grote slaapkamers, waarvan één met een eigen badkamer, en een extra douchekamer voor extra gemak.

Een apart toilet en een royale wasruimte, perfect voor een wasmachine en droger, maken dit uitzonderlijke pand compleet.

Voor uw comfort is het gebouw uitgerust met een lift die u rechtstreeks naar uw appartement brengt. Bovendien zijn er twee parkeerplaatsen—één binnen en één buiten—samen met een privé kelder, wat extra gemak biedt.

Ontworpen in een hedendaagse stijl, bevat deze penthouse hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerkingen, die een moderne en strakke esthetiek weerspiegelen. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een uitzonderlijke leefomgeving te bieden die functionaliteit en elegantie combineert. Geniet van een woonruimte die niet alleen mooi is, maar ook voldoet aan de eisen van modern comfort.

Mis de kans niet om deze zeldzame parel te ontdekken. Bekijk hier de virtuele rondleiding: www.2bspace.be/immo/Chanoinesse/Chanoinesse.v3.ld.mp4.

Neem contact op