Overdekte parkeerplaats te koop

40000€

Immoweb code : 20174439
Immoweb code : 20174439

Overzicht

Verdieping : -1

Omschrijving

Staanplaats - binnen

Deze exclusieve ruimte, gelegen in SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, biedt een uitzonderlijke kans in een dynamische en gewilde omgeving.

Hoewel het pand geen slaapkamers of badkamers heeft, vormt het een ideale oplossing voor verschillende doeleinden dankzij de royale open ruimte. Met een goed ontworpen woonruimte en proportioneel vloeroppervlak leent dit pand zich perfect voor commerciële projecten, opslag of zelfs de ontwikkeling van beveiligde parkeerplaatsen.

De afwezigheid van structurele beperkingen zorgt voor maximale flexibiliteit bij de indeling en optimalisatie van de ruimte om te voldoen aan uw specifieke behoeften. De belangrijkste kenmerken van dit pand zijn onder andere een gemakkelijke en handige toegang, met een solide en goed onderhouden infrastructuur. Stevige muren en moderne faciliteiten garanderen veiligheid en duurzaamheid.

Daarnaast is de locatie een belangrijke troef, met directe nabijheid van belangrijke transportroutes en stedelijke voorzieningen. Dit pand heeft 0 garages, maar de beschikbare ruimte zou gemakkelijk ruimte bieden voor meerdere, om aan de behoeften van bewoners of bezoekers te voldoen.

Helder en brandschoon is deze ruimte een zeldzame kans voor de veeleisende investeerder of ondernemer. Neem vandaag nog contact met ons op om de vele mogelijkheden van dit veelzijdige pand te verkennen en je toekomst veilig te stellen in een van de meest veelbelovende wijken van SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. Mis deze unieke kans niet om een

Neem contact op