Ter Durmen

* Van 399000€ Tot 449000€

3 slaapkamers 140 - 142 vierkante meters

Immoweb code : 20138273
Immoweb code : 20138273
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
140 - 142 vierkante meters

Omschrijving

Energieneutrale woningen met zicht op de parktuin

Welkom in Ter Durmen. In dit prachtige nieuwbouwproject staat variatie troef. We bouwen hier 20 appartementen gaande van 1 slaapkamer tot 3 slaapkamers alsook 6 halfopen en 11 gesloten woningen met 3 tot 4 slaapkamers. Deze woonomgeving voelt niet alleen verrassend landelijk aan, maar ook de ligging kan tellen.

Vlak bij de stad en dicht bij winkels en andere voorzieningen.
Een groen binnengebied met charmante boomgaard vormt het kloppend hart van dit woonproject. Het autoluwe en groene binnengebied brengt bewoners samen en creëert een harmonieuze en veilige leefomgeving.  

Dankzij de grote raampartijen baden de woningen in natuurlijk licht. De tuin, perfect georiënteerd, is de ideale plek om met vrienden van de zon te genieten. Sommige percelen beschikken over een handige tuinberging voor het opbergen van een grasmaaier, barbecue of fietsen, terwijl andere woningen een geïntegreerde fietsenberging hebben.

De combinatie van vloerverwarming, een warmtepomp (lucht), fotovoltaïsche panelen, en warmterecuperatie zorgt niet alleen voor een optimaal wooncomfort, maar ook voor aanzienlijke besparingen op je energierekening.

Neem contact op