* Van 319000€ Tot 365000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 20007936
Immoweb code : 20007936
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
150 vierkante meters

Omschrijving

UNIEK WONEN IN VEURNE

Ontdek dit project tijdens onze kijkdag op zaterdag 13 juli van 9u tot en met 13u. (graag uw aanwezigheid bevestigen)

Aan de rand van het centrum van Veurne ontwikkelt Potrell ‘Project Zuydpoort’, een mix van appartementen en woningen. Bakker, slager, supermarkt en het gezellige Veurne zijn op wandelafstand gelegen. Dit project ligt ook vlakbij het water en op een boogscheut van de haven. Zo kan je in alle rust genieten met alles binnen handbereik. Veurne is een stad die heel vlot bereikbaar is door een ruim aanbod aan bus- en treinverbindingen en de nabijheid van de E40, N8, N35 en N39 en bevindt zich op amper 5km van onze kustlijn.

Project Zuydpoort te Veurne telt 6 gezinswoningen met bewoonbare oppervlaktes tussen 115 m² en 151 m². De nieuwbouw woningen bestaan uit een inkomhal, een apart toilet, een lichtrijke leefruimte met zithoek, eetruimte, een open keuken en aansluitende berging. Verder hebben alle woningen 3 slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel, bad en/of douche. Vervolgens beschikt iedere woning over een leuke aangelegde stadstuin (ingezaaid gras, terras, tuinafsluiting)! Deze leuke, energiezuinige woningen met zonnepanelen hebben allen maximum E-peil 35. Alle woningen worden instapklaar afgewerkt.

De woningen worden gebouwd rondom een groen en aangenaam woonerf waar je in alle privacy kan genieten. Er isook een uitgang voorzien worden naar het Rozebrugpad langs het water. Er is keuze tussen ondergrondse parkeerplaatsen, garageboxen alsook bovengron...

Neem contact op