Steenweg

* Van 381500€ Tot 420500€

3 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 20005251
Immoweb code : 20005251
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
144 vierkante meters

Omschrijving

Nieuwe Halfopen Woningen in Opwijk - Steenweg

Welkom in jouw Droomhuis
Ontdek negen moderne, energiezuinige halfopen woningen in de rustige en groene Steenweg, Opwijk. Deze nieuwbouwwoningen zijn ontworpen voor comfort en duurzaamheid, met een uitstekende isolatie, een efficiënte warmtepomp en stijlvolle platte daken.


Ideale Ligging
Gelegen in een rustige en veilige buurt, biedt de Steenweg een ideale leefomgeving voor gezinnen en professionals. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer zijn binnen handbereik. Bovendien nodigen de diverse groene gebieden in de buurt uit tot ontspanning en recreatie.


Uw Perfecte Thuis
Deze woningen zijn niet alleen energiezuinig, maar ook modern en functioneel ingericht. De lichte en ruime interieurs zorgen voor een aangename woonsfeer, terwijl de hoogwaardige afwerking en duurzame materialen bijdragen aan een lange levensduur van uw nieuwe thuis.


Prijzen en Bezichtiging
Bent u geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van het aankoopproces.


Wees Er Snel Bij!
Wacht niet te lang, want deze negen woningen zullen snel verkocht zijn. Grijp uw kans en verzeker uzelf van een prachtige, moderne woning in het charmante Opwijk.

Uw droomhuis wacht op u aan de Steenweg.

Neem contact op