Steensedijk 130

* 494500€

4 slaapkamers 195 - 198 vierkante meters

Immoweb code : 20034683
Immoweb code : 20034683
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
195 - 198 vierkante meters

Omschrijving

Ruime 4-slaapkamer woningen met garage op topligging te Oos

Te Oostende nabij de Torhoutsesteenweg waar het bruist van de winkelcentra vinden we langs de Steensedijk ter hoogte van nummer 130, deze 2 ruime stadswoningen terug. Deze woningen worden gekenmerkt door hun modern design en hun ruime oppervlaktes met een bewoonbaar oppervlakte van net geen 200 m² bieden deze woningen een zee van ruimte aan.

De woningen liggen langs de Steensedijk, dicht bij het charmante centrum van Stene, een deelgemeente van Oostende. Ze zijn omgeven door een rustige buurt met een mix van open en gesloten bebouwingen. De woningen bevinden zich op ongeveer 450 meter van de Torhoutsesteenweg, een bekende straat met veel winkelcentra in Oostende.

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met een bushalte op slechts 60 meter afstand. Bovendien ligt de site vlakbij de tuinen van Stene, een prachtig natuurgebied in de Vlaamse polders.

Hierdoor biedt deze locatie u zowel een levendige als rustige, charmante en groene omgeving om te wonen.

De woningen zijn allen voorzien op de gelijkvloerse verdieping van een inkom met apart toilet, een ruime leefruimte met open ingerichte keuken en een ruime inpandige garage. Op de eerste verdieping bevinden er zich 2 slaapkamers, een badkamer en een nachthal met apart toilet. Op de tweede verdieping bevinden er zich naast de nachthal nog 2 slaapkamers en een extra bergruimte. Overigens beschikt iedere woning over een mooie/ charmante tuin. Deze woningen worden tot in de puntjes afgewerkt met kwaliteitsvolle m

Neem contact op