Klara - Lokeren

* Van 335000€ Tot 475000€

3 slaapkamers 109 - 292 vierkante meters

Immoweb code : 20091847
Immoweb code : 20091847
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
109 - 292 vierkante meters
Beschikbaar vanaf : 01/12/2025

Omschrijving

Woonproject Klara: uw droomwoning in Lokeren!

Woonproject Klara, dat is comfortabel wonen aan de rand van Lokeren. Dit nieuwbouwproject, op de site van een voormalig klooster, bestaat uit 46 woningen en ligt in een rustige verkaveling.

Het project is gelegen langs de H.-Hartlaan, op een rustige locatie weg van de drukte van de stad, maar toch dicht bij hartje Lokeren én interessant gelegen met een vlotte verbinding met de E17. Winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer zijn daarnaast allemaal te vinden binnen handbereik.

Elke woning is uitgerust met drie ruime slaapkamers, perfect voor gezinnen of voor wie extra ruimte wenst. Daarnaast beschikt elke woning over een eigen tuin, ideaal voor ontspanning en buitenleven. Het interieur (badkamer, keuken, etc.) wordt ingericht en afgewerkt met hoogwaardige materialen. In elke woning is een ingerichte keuken voorzien met kasten in gemelamineerde houtvezelplaat. Alle woningen zijn daarnaast gebouwd met oog voor detail en kwaliteit. Onze aandacht voor kwalitatieve constructie zorgt ervoor dat uw nieuwe thuis duurzaam en toekomstbestendig is oa. door het gebruik van zonnepanelen, ...

Woonproject Klara biedt u een unieke kans om te wonen op een prachtige locatie met alle comfort en luxe die u zich kunt wensen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek uw nieuwe droomwoning!

KOOP NOG DIT JAAR EN GENIET VAN 6 % BTW IPV 21 %! (onder voorwaarden)

Neem contact op