Woonproject Jeannell

* Van 429000€ Tot 459000€

3 slaapkamers 222 vierkante meters

Immoweb code : 20013148
Immoweb code : 20013148
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
222 vierkante meters

Omschrijving

WOONPROJECT "JEANNELL": TWEE UNIEKE WONINGEN MET 3 SLPK'S...

WOONPROJECT "JEANNELL": TWEE UNIEKE WONINGEN MET 3 SLPK'S, ZOLDER EN KELDER IN LANDELIJKE STIJL 

Welkom in dit kleinschalige nieuwbouwproject "Jeannell" in Kesselt. Deze deelgemeente van Lanaken is gekend omwille van haar zeer centrale ligging nabij de Nederlandse grens en op korte afstand van Maastricht. De ideale locatie om uw nieuwe thuis te vormen.
In dit familiale nieuwbouwproject worden twee gezinswoningen gebouwd in een stijlvolle en tijdloze landelijke stijl. De woningen zijn beiden voorzien van een ruime bewoonbare oppervlakte en drie aangename slaapkamers. Bovendien zijn de woningen uitgerust met een zolderverdieping om extra woonruimte te creëren en een kelderverdieping. Verder staat kwaliteit voorop en worden de woningen uitgerust met  alle hedendaags comfort. Er wordt aandacht besteed aan energiezuinigheid waarbij de woningen standaard voorzien worden van vloerverwarming, warmtepomp (lucht-water), regenwaterput, zonnepanelen, vloerkoeling en extra isolatie. Hierdoor wordt een zeer laag energieverbruik gegarandeerd en behaalt men hier E-peil E10 (een vrijstelling van vijf jaar kadastraal inkomen krijgt u hier cadeau).

Een landelijke stijl dewelke opgaat in de omgeving en tegelijk de nodige klasse uitstraalt. Dankzij het terugliggende bouwvolume genieten de woningen een mooi zicht en privacy vanaf de straatzijde.

De woningen worden kwalitatief en met oog voor detail afgewerkt en dit volgens geheel de eigen smaak van de koper. Als koper kiest u zelf de afwerki...

Neem contact op