Suerbemde

* Van 656110€ Tot 687695€

3 slaapkamers 245 - 260 vierkante meters

Immoweb code : 11470394
Immoweb code : 11470394
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
245 - 260 vierkante meters
Beschikbaar vanaf : 01/10/2024
Virtueel bezoek

Omschrijving

Nieuwbouwproject in Landelijk Zuurbemde

We zijn verheugd om ons nieuwste project "Suerbemde" in het pittoreske Zuurbemde, Glabbeek te introduceren. Dit exclusieve nieuwbouwproject biedt zes prachtige halfopen bebouwingen te koop aan, elk met ruime woonoppervlaktes en moderne technieken. Deze woningen combineren luxe met een landelijke charme, perfect voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar rust en comfort.

Suerbemde is een cultuur-historisch waardevolle site, met een geschiedenis van honderden jaren oud. Al sinds 1744 bepaalt de iconische hoevewoning met diens aanpalende stallingen, binnenkoer, schuur en de omliggende site mede het karaktervolle historische dorpsgezicht van de dorpskern van Zuurbemde. De ontwikkeling en restauratie van het woonerf gebeuren volgens de regels van de kunst in nauwe samenwerking met het Agentschap Onroerend Erfgoed. Samen met hen streeft de projectontwikkelaar naar een herbestemming die sterk verankerd blijft met de oorspronkelijke beleving. De restauratie met zachte hand verzekert het behoud van de erfgoedwaarde, de herkenbaarheid van de oorspronkelijke bebouwing en het omgevend landschap.

De hoogwaardige materialen die worden gebruikt in de afwerking garanderen duurzaamheid en een luxueuze uitstraling. Bovendien vallen deze energiezuinige woningen onder het E-peil van 20.

Vraagprijs excl. btw en kosten. Tot eind 2024 kan u hier onder voorwaarden genieten van 6% btw.

Suerbemde is een project van Echelle Real Estate (www.echellerealestate.be) en ontwerper Pieter Vandenhout.

Neem contact op