Hoogstraat

* Van 429000€ Tot 499000€

3 - 4 slaapkamers 161 - 220 vierkante meters

Immoweb code : 20273793
Immoweb code : 20273793
*exclusief belastingen

Overzicht

3 - 4 slaapkamers
161 - 220 vierkante meters
Virtueel bezoek

Omschrijving

6 halfopen nieuwbouwwoningen: de badkamer krijg je cadeau!

Stap binnen in het betoverende Galmaarden, waar BATO een uniek woonproject ontplooit, harmonieus versmolten met de landelijke pracht. Temidden van serene rust en weelderige natuur bieden onze 6 halfopen woningen een droomleven met alle voorzieningen binnen handbereik:
van handige supermarkten tot knusse cafés, scholen en adembenemende wandel- en fietsroutes.

Voor wie de ultieme vrijheid wil: naast een sleutel-op-de-deur woning is deze woning ook in halve cascoformule leverbaar! De woning wordt afgewerkt tot en met de chape en het pleisterwerk. De verdere afwerking regel jij helemaal naar eigen wens en tempo.

Woningen 1-3-5 zijn nog vrij en zijn pareltjes van design en comfort, doordrenkt met aandacht voor detail. Bij ons staan uw wensen centraal. Ontdek een wereld van mogelijkheden met ons uitgebreide assortiment afwerkingsmaterialen en laat ons samen uw droomhuis vorm geven.
Laat u verwennen door een zee van natuurlijk licht in een ruime woonkamer, een keuken die uitblinkt in volledigheid, een badkamer waar u kunt tot rust komen, drie of vier ruime slaapkamers, keuzemogelijkheden uit een woning met een praktische inpandige garage en/of een eigen oprit en een adembenemend panoramisch uitzicht.
Geef uw persoonlijke stijl vorm met onze ruime selectie materialen, zodat elke ruimte perfect aansluit bij uw smaak.

Neem bij interesse of vragen gerust vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze website www.batobouw.be.
Tel: 0472/93.42.32
E-mail: [email protected]

Neem contact op