Project Vlietbergstraat woningen

* Van 469500€ Tot 525000€

3 slaapkamers 190 - 227 vierkante meters

Immoweb code : 11481754
Immoweb code : 11481754
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
190 - 227 vierkante meters

Omschrijving

Binnenkort bouwt RDS Construct deze 3 energiezuinige woningen omgeven door rustgevende velden, deze drie loten worden voorzien van vloerverwarming met modulerende warmtepomp lucht-water en zonnepanelen. Tevens een ventilatietype D. Een regenwaterput van 7000l met aansluitpunt naar de wasmachine en toilet. Een inpandige garage biedt plaats voor jouw wagen. Interesse? Contacteer ons reserveer nu jouw woning.
Er wordt gestreefd naar een E-peil 20 of lager. De woning voldoet volledig aan de nieuwe normen, hier woon je energiezuinig.
De woningen zijn functioneel ingedeeld. 0p het gelijkvloers treffen we een hal met toilet, een lichtrijke leefruimte met openkeuken en aangrenzend een functionele berging. Op de eerste verdieping treffen we 3 slaapkamers, een toilet en badkamer met bad en douche. LOT 2 heeft zelfs een slaapkamer met dressing en naastliggende badkamer en een extra doucheruimte voor de 2 andere slaapkamers. De afwerking kies je naar eigen smaak volgens de budgetten in het lastenboek.
De vaste trap naar de zolder boven biedt mogelijkheden voor extra opslagruimte of kan worden omgebouwd tot een extra hobbyruimte.
Geniet in het zonnetje op je aangenaam terras in de zonnige tuin uitkijkend op groen.
Het treinstation van Sint Gillis ligt op 15 minuten wandelafstand, winkel en trage wegen in de buurt.

Neem contact op