* Van 407000€ Tot 443000€

3 slaapkamers 153 - 158 vierkante meters

Immoweb code : 20202304
Immoweb code : 20202304
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
153 - 158 vierkante meters

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwproject met gevarieerd aanbod in Assebroek

Geniet nu nog van het verlaagd btw-tarief en bespaar tot € 32.550! *
 

6% BTW
Rand van Brugge
Gezellig woonerf
Ruime woningen
Goede mobiliteit


OMGEVING
Net buiten het centrum van Assebroek, op een boogscheut van de bruisende stad Brugge, bouwt Potrell dit hedendaags nieuwbouwproject gelegen in een gezellig woonerf in de Molenstraat.
De Molenstraat biedt niet alleen rust, maar ook een uitstekende bereikbaarheid. Of je nu met de auto, fiets of openbaar vervoer reist, je bent snel verbonden met de omliggende steden en dorpen. Binnen enkele minuten bereik je de E40, die je rechtstreeks naar grote steden zoals Gent en Brussel brengt. Bovendien zijn er in de directe omgeving tal van voorzieningen zoals supermarkten, sportclubs en gezellige eetgelegenheden.

INDELING
Het gelijkvloers van de nieuwbouwwoningen bestaat uit een inkomhal, een gastentoilet en een ruime berging. De leefruimte heeft een aangename zit- en eethoek en een ruime open keuken. In de privatieve tuinen is het heerlijk vertoeven en kan je genieten van de middag- en avondzon.
Op de eerste verdieping ontdekken we de nachthal, een volledig uitgeruste badkamer met toilet, dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Verder is er nog een handige bergruimte voorzien. De woningen beschikken allen over 3 slaapkamers. Bij elke woning zijn ook reeds één of 2 parkeerplaatsen voorzien.

E-PEIL
De woningen worden hoogwaardig en instapklaar afgewerkt met o.a. vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp zodat E-peil 30 w...

Neem contact op