Hof Orisun

* Van 454458€ Tot 631481€

3 - 4 slaapkamers 170 - 188 vierkante meters

Immoweb code : 20215388
Immoweb code : 20215388
*exclusief belastingen

Overzicht

3 - 4 slaapkamers
170 - 188 vierkante meters

Omschrijving

Ruime gezinswoningen in Asse

Op zoek naar een hedendaagse woning op een boogscheut van Brussel? Maak kennis met Hof Orisun, zes nieuwe, ruime gezinswoningen in Asse. De grondoppervlakte van lot 1 t.e.m. 5 bedraagt tussen 500 en 800 m2. Wil je nog ruimer gaan, dan kan lot 6 met een grondoppervlakte van meer dan 2000 m2 jou vast bekoren!

Je vraagt je misschien af waar die bijzondere naam vandaan komt? Asse betekent ‘nederzetting bij de bron’. We zochten een mooie vertaling voor bron en vonden die in de taal van het Yoruba, gesproken in West-Afrika. Bron betekent daar Orisun.


Het is aangenaam thuiskomen in Hof Orisun. De nieuwbouwwoningen beschikken over een comfortabele leefruimte en een open keuken, met aansluitend een handige berging of wasplaats. De grote raampartijen bieden veel lichtinval en kijken uit op de mooie tuin. Elke sleutel-op-de-deur woning beschikt ook over een carport.

In alle gezinswoningen vind je op de eerste verdieping drie slaapkamers en een ruime badkamer. Bij enkele woningen kan je via een vaste trap naar de zolderverdieping, die ingericht is als vierde slaapkamer met doucheruimte. Bij de andere woonentiteiten is er gekozen voor extra opbergruimte.

Vlot bereikbaar wonen in het groen
Hof Orisun is gelegen in een groene buurt. Wist je dat je in Asse zo’n 20 hectare aan natuurgebied vindt, met tal van wandelpaden en leuke speelbossen voor kinderen van alle leeftijden? Voor wie van cultuur houdt, is de Brouwerij Mort-Subite of het Erfgoedmuseum van As

Neem contact op