Portretstraatje

* Van 399000€ Tot 449000€

3 slaapkamers 150 - 151 vierkante meters

Immoweb code : 20105006
Immoweb code : 20105006
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
150 - 151 vierkante meters

Omschrijving

Energiezuinig en rustig wonen in Aalter.

Ontdek uw nieuwe thuis in het hart van Maria-Aalter, waar rust en modern comfort hand in hand gaan. We presenteren met trots drie nieuwbouwwoningen die perfect zijn voor wie op zoek is naar een harmonieus leven, omringd door natuur en toch dichtbij alle voorzieningen.

Deze woningen combineren moderne architectuur met een hoogwaardige afwerking, wat resulteert in een stijlvolle en comfortabele leefomgeving. De indeling is ruim en doordacht, met voldoende plaats voor gezinnen om te groeien en te genieten van het dagelijks leven. De nieuwste energiezuinige technieken, zoals vloerverwarming en zonnepanelen, zorgen ervoor dat u niet alleen duurzaam woont, maar ook bespaart op uw energiefactuur.

De locatie in Maria-Aalter biedt het beste van twee werelden: een groene, rustige omgeving waar u kunt ontspannen en ontsnappen aan de drukte, terwijl scholen, winkels en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. Elke woning beschikt bovendien over een eigen tuin en terras, de perfecte plekken om te genieten van de buitenlucht en gezellige momenten met vrienden en familie.

Deze woningen bieden u de kans om te investeren in een toekomstgericht huis, dat helemaal aansluit bij uw levensstijl. Er zijn slechts drie woningen beschikbaar, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging. Uw nieuwe thuis in Maria-Aalter wacht op u.

De woningen zijn instapklaar en kunnen aangekocht worden onder 6 % btw! Contacteer ons snel voor een bezoek.

Neem contact op