RICUS

* 396554€

2 slaapkamers 156 vierkante meters

Immoweb code : 11471058
Immoweb code : 11471058
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
156 vierkante meters

Omschrijving

RICUS

BEZOEK HET MODELAPPARTEMENT ELKE ZATERDAG VAN 10u TOT 12u OF OP AFSPRAAK

Bent u op zoek naar een stijlvol, comfortabel appartement dat voorzien is van alle luxe? Dan is residentie RICUS zeker iets voor u.

De residentie is strategisch gelegen in een groene en rustige omgeving op een boogscheut van het centrum van Tongeren.

Door de indeling van de vier wooneenheden geniet iedere bewoner van voldoende ruimte. Dit luxeproject is voorzien van een mooi binnenplein en een grote gemeenschappelijke tuin. De verzorgde waterpartij aan de ingang van de residentie is een eyecatcher en bezorgt u een rustgevend gevoel. In deze oase van groen voelt u zich meteen thuis.

De vier verschillende wooneenheden vormen samen één architecturaal geheel. Dankzij de moderne architectuur en de groene omgeving straalt het woonerf een gevoel van rust uit.

De appartementen worden afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen, die u zelf kan kiezen. De stijlvolle luxueuze afwerking bezorgt u een aangenaam gevoel van thuiskomen. De grote glaspartijen zorgen voor natuurlijke lichtinval, waardoor u de natuur naar binnen haalt. Alle appartementen zijn zeer energiezuinig: ze zijn voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en warmtepomp.

Verder is het groene woonerf beveiligd met een automatische toegangspoort. Er zijn ook voldoende parkeermogelijkheden met 57 ondergrondse garages.

De pluspunten van dit exclusieve project:
° privatief domein
° ondergrondse garages
° hernieuwbare ener...

Neem contact op