Les Emeraudes

* Van 485000€ Tot 1275000€

1 - 3 slaapkamers 70 - 149 vierkante meters

Immoweb code : 20145998
Immoweb code : 20145998
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
70 - 149 vierkante meters

Omschrijving

Les Emeraudes: Luxe Appartementen in Sint-Pieters-Woluwe

Ontdek 'Les Emeraudes', een verfijnd woonproject in Sint-Pieters-Woluwe, waar luxe en comfort samenkomen op een toplocatie vlakbij Brussel. Dit kleinschalige project biedt 14 ruime, moderne appartementen, inclusief twee luxueuze penthouses, elk met riante zuidgerichte leefterrassen die een panoramisch uitzicht bieden op de prachtige, groene omgeving.

Elk appartement is een toonbeeld van modern design, verfijnde afwerking en technologische innovatie. Geniet van de ultieme woonbeleving met hoogwaardige domotica, die je toelaat je woning efficiënt te beheren, zelfs vanop afstand. De architectuur, een creatie van Urban Nation Architects & Associates, combineert strakke lijnen met warme, natuurlijke materialen die naadloos aansluiten bij de omringende natuur.

De locatie van 'Les Emeraudes' is ongeëvenaard. Je bevindt je te midden van uitgestrekte groene zones zoals het Zoniënwoud, Parmentierpark en de Woluwe Parken, ideaal voor ontspannende wandelingen of een actieve levensstijl. Culinaire liefhebbers en shopaholics kunnen hun hart ophalen in de nabijgelegen markten, high-end restaurants en het Woluwe Shopping Center.

'Les Emeraudes' biedt niet alleen een thuis, maar een levensstijl. Ervaar dagelijks comfort en prestige op een van de meest begeerde adressen van Brussel. Voor meer informatie of een persoonlijke rondleiding, neem contact met ons op.

Neem contact op