La Margarita

* Van 175000€ Tot 254000€

1 slaapkamer 81 - 84 vierkante meters

Immoweb code : 20198446
Immoweb code : 20198446
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
81 - 84 vierkante meters

Omschrijving

**Ontdek Luxueus Wonen in Residentie La Magarita te Ronse**

**Ontdek Luxueus Wonen in Residentie La Margarita te Ronse**

Dit unieke appartement, gelegen in de prestigieuze residentie La Margarita in het hart van Ronse, biedt u een ongeëvenaarde levensstijl vol vrijheid en privacy. Geniet van de gemakken van de stad met talrijke winkels, verfijnde restaurants en het bruisende centrum op slechts enkele minuten wandelen. Bovendien vindt u een bushalte direct voor de residentie, wat het wooncomfort nog verder verhoogt.

**Indrukwekkend Interieur en Uitstekende Voorzieningen**

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, uitgerust met een apart toilet en een royale berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast. De lichtrijke leefruimte, voorzien van grote raampartijen, biedt een naadloze verbinding met het terras, de tuin en een prachtige vijver, waardoor u het buitenleven naar binnen haalt.

De stijlvolle, geïntegreerde keuken in het leefgedeelte zorgt voor een harmonieuze en aangename woonomgeving, perfect voor zowel ontspannen avonden als het ontvangen van gasten. De moderne badkamer is volledig uitgerust met een inloopdouche, toilet en lavabo. Daarnaast beschikt het appartement over een ruime slaapkamer die rust en comfort garandeert.

**Perfectie op een Perfecte Locatie**

Residentie La Margarita biedt niet alleen een hoogwaardig wooncomfort, maar ook een strategische locatie in Ronse. Of u nu wilt winkelen, dineren of gewoon genieten van de stad, alles is binnen handbereik. Mis deze unieke kans niet om te...

Neem contact op