Residentie ORT

* Van 280000€ Tot 680000€

0 - 2 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 20123614
Immoweb code : 20123614
*exclusief belastingen

Overzicht

0 - 2 slaapkamers
116 vierkante meters

Omschrijving

**Welkom bij Residentie ORT: Uw Thuis aan de Kust**

Ontdek Residentie ORT, een nieuw vastgoedproject gelegen in het bruisende stadscentrum van Oostende, waar stedelijke elegantie samenkomt met de rustgevende schoonheid van de zee. Hier geniet u van een ongeëvenaard vrij uitzicht op de prachtige kustlijn, wat elke dag een vakantiegevoel geeft.

**Architecturaal Meesterschap en Hoogwaardige Afwerking**

Residentie ORT staat symbool voor architecturaal meesterschap en uitmuntende kwaliteit. Elk detail van deze unieke residentie is ontworpen met oog voor stijl en comfort. De hoogwaardige afwerking weerspiegelt de exclusiviteit van dit project, waardoor u kunt genieten van luxe en duurzaamheid.

**Exclusieve Woonervaring**

Residentie ORT biedt een select aantal woonopties, waaronder twee royale duplex appartementen en één stijlvolle studio. Elke woonruimte is ontworpen om optimaal te profiteren van de unieke locatie en het panoramische uitzicht. Daarnaast beschikt de residentie over een gemeenschappelijk dakterras met een volledig uitgeruste keuken, perfect voor gezellige avonden en speciale gelegenheden.

**Modern Gemak en Duurzaamheid**

Praktisch gemak en duurzaamheid staan centraal in Residentie ORT. U vindt hier een ruime fietsenberging, individuele kelderbergingen en een zeer laag E-peil, wat bijdraagt aan een energiezuinige levensstijl. De verwarming wordt verzorgd door moderne warmtepompen, wat zowel milieuvriendelijk als kostenefficiënt is.

**Ervaar het Beste van Oostende**

Wonen in Residentie ORT betekent genieten va

Neem contact op