Turnhoutsebaan 265, Mol

* Van 220000€ Tot 299000€

1 - 2 slaapkamers 66 - 99 vierkante meters

Immoweb code : 20065703
Immoweb code : 20065703
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 2 slaapkamers
66 - 99 vierkante meters

Omschrijving

Gelegen op de Turnhoutsebaan 295 in Mol, biedt dit prachtig nieuwbouwappartementsblok vier volledig afgewerkte appartementen (de rest is reeds verkocht), klaar voor oplevering vanaf 1 oktober 2024. Deze moderne woonunits zijn ideaal gelegen op de verbindingsweg van Mol naar Dessel, waardoor u kunt genieten van een uitstekende bereikbaarheid en een rustige omgeving in Mol-Achterbos.

Indeling en Afwerking:
De appartementen worden volledig afgewerkt opgeleverd.
Elk appartement is uitgerust met vloerverwarming, aangedreven door een centrale warmtepomp met individuele meters, aangesloten op collectieve zonnepanelen.
De ventilatie is geregeld via een efficiënt type D systeem, wat zorgt voor een gezond binnenklimaat.

Exterieur en Voorzieningen:
De appartementen beschikken over aangelegde terrassen met tegels en dragers, evenals een inox balustrade met mat glazen tussenschermen voor privacy en een moderne uitstraling.
De gemeenschappelijke tuin is omheind, met zwarte grond en een poortje; wat zorgt voor een veilige en verzorgde buitenruimte.

De constructie valt onder een BTW-tarief van 21%, terwijl het grondaandeel onderworpen is aan 12% registratierechten.

Deze appartementen zijn ideaal voor gezinnen, koppels of individuen die op zoek zijn naar een moderne en volledig afgewerkte woning in een rustige en toch goed bereikbare omgeving. Wacht niet te lang, want deze woningen zullen snel de aandacht trekken!

Neem contact op