Residentie Ribera

* Van 259000€ Tot 390000€

1 - 3 slaapkamers 75 - 117 vierkante meters

Immoweb code : 20046584
Immoweb code : 20046584
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
75 - 117 vierkante meters

Omschrijving

Stijlvol nieuwbouwproject in centrum Middelkerke

Met trots stellen wij dit nieuwbouwproject voor te Middelkerke: Residentie Ribera.
Dit prachtige gebouw, gelegen aan de Oostendelaan, biedt aangename appartementen, ruime zonnige terrassen en bevindt zich op slechts 500 meter van het strand, winkels, het centrum en openbaar vervoer.

Het kleinschalige project bevat 9 units, waarvan nog een aantal 2-slaapkamer appartementen beschikbaar zijn, alsook nog een ruime 3 slaapkamer wordt aangeboden.
Bovendien biedt het project u de mogelijkheid om een parking met carport op het terrein aan te schaffen (€35.000) en is er een gemeenschappelijke fietsenberging beschikbaar.

Residentie Ribera besteed bijzondere aandacht aan energie-efficiëntie. Er wordt zowel thermische als akoestische isolatie gebruikt conform de huidige normen, er worden zonnepanelen geplaatst en elk appartement beschikt over een eigen geothermische warmtepomp (water-water) en vloerverwarming. Daarnaast wordt er geopteerd voor een ventilatiesysteem type D. 
Door deze energiezuinigheid kan men een E-peil behalen onder 20, wat betekent dat er een gedeeltelijke vrijstelling van onroerende voorheffing voor 5 jaar van toepassing is.

Elk appartement is voorzien van een volledig uitgeruste keuken met koelkast, vaatwasser, combi-oven en keramische kookplaat met recirculatiedampkap. De badkamers, uitgerust met de nieuwste sanitaire voorzieningen, hebben een inloopdouche of bad en toilet. In de berging van elk appartement is de aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzi...

Neem contact op