Nieuwbouwproject - Appartementen te koop

* Van 335000€ Tot 825000€

1 - 2 slaapkamers 67 - 147 vierkante meters

Immoweb code : 20176204
Immoweb code : 20176204
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 2 slaapkamers
67 - 147 vierkante meters

Omschrijving

Prestigieus nieuwbouwproject in Melle

Dit kleinschalige project omvat vier boutique-appartementen, gelegen op een uitstekende locatie in Melle. Op hetzelfde terrein bevindt zich een te renoveren villa, die is opgedeeld in drie appartementen.. De villa en de nieuwbouw worden op harmonieuze wijze verbonden door een prachtig aangelegde tuin, die bijdraagt aan de serene en luxueuze uitstraling van het geheel.
De ruimtes zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor maximaal comfort en luxe. Elk appartement en de woning zijn uitgerust met een individuele geothermische warmtepomp, eigen zonnepanelen en vloerverwarming én -koeling in elke ruimte. Daarbij wordt gestreefd naar een energiepeil (E-peil) van 20.
De appartementen beschikken over één of twee slaapkamers. De plannen kunnen nog aangepast worden in overleg met de architect en aannemer, zodat het geheel volledig op maat kan worden afgestemd.
Alles appartementen en de woning hebben een berging in het appartement, een private berging in de kelder, ze mogen gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsberging en er kan een garagebox (of staanplaats) apart aangekocht worden.
Villa Fiore is een exclusief project dat perfect gelegen is binnen de R4 rond Gent, in de directe nabijheid van de op- en afritten van de E40 en E17. Winkels, voorzieningen en het station van Merelbeke bevinden zich eveneens op korte afstand.

Neem contact op