Nieuwbouwproject - Appartementen te koop

* Van 344500€ Tot 569000€

1 - 3 slaapkamers 76 - 121 vierkante meters

Immoweb code : 20036037
Immoweb code : 20036037
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
76 - 121 vierkante meters

Omschrijving

de Lesselier, de buurt voor de tijd van je leven

Ontdek De Lesselier, een prachtig nieuwbouwappartementsgebouw gelegen op de historische site 'Het Academisch Kwartier' in Lier. Dit gebouw, ontworpen in een elegante moderne stijl, biedt een boeiend contrast met de klassieke architectuur van de historische schoolgebouwen. De Lesselier herbergt een gevarieerde mix van 1-, 2-, en 3-slaapkamerappartementen, ideaal voor zowel gezinnen als investeerders.

Momenteel kunt u profiteren van een tijdelijke maatregel waarbij u slechts 6% btw betaalt. Dit aanbod geldt tot het einde van dit jaar, waardoor dit het perfecte moment is om te investeren in uw droomappartement. Ook voor investeerders is er een aantrekkelijke regeling: een verhuurgarantie van 6 maanden, wat een zorgeloze investering garandeert.

Een belangrijk kenmerk van De Lesselier is dat alle appartementen bijna-energieneutraal (BEN) zijn. Dit betekent dat u niet alleen profiteert van lage energiekosten, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Het gebouw is volledig uitgerust met hernieuwbare energiebronnen, waaronder een geothermische warmtepomp, wat zorgt voor een milieuvriendelijke en efficiënte energievoorziening.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om te wonen op een locatie die geschiedenis ademt, gecombineerd met modern comfort en duurzaamheid. De Lesselier biedt alles wat u nodig heeft voor een luxueus en toekomstbestendig wooncomfort in het hart van Lier. Contacteer ons vrijblijvend via [email protected] of via 03 226 86 41.

Neem contact op