Residentie Comperenberg

* Van 220196€ Tot 273607€

1 - 2 slaapkamers 72 - 93 vierkante meters

Immoweb code : 20176143
Immoweb code : 20176143
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 2 slaapkamers
72 - 93 vierkante meters

Omschrijving

Duurzaam en betaalbaar wonen op rustige en groene locatie...

Op wandelafstand van het centrum, in een nieuwe woonbuurt, bouwt evillas 20 hedendaagse nieuwbouwappartementen met 1 en 2 slaapkamers. Residentie Comperenberg bestaat uit 3 afzonderlijke gebouwen wat een zekere kleinschaligheid creëert. Blokken A en C omvatten elk 8 appartementen en Blok B omvat 4 appartementen. Residentie Comperenberg is bijzonder rustig en toch ook centraal gelegen. Het project ligt op slechts enkele minuten wandelen van het gezellige dorpscentrum met alle voorzieningen binnen handbereik (bakker, slager, mini supermarkt etc…). Steden als Tienen en Diest zijn vlot bereikbaar.
Deze residentie is perfect voor zowel jonge koppels, gezinnen als ouderen die op zoek zijn naar een nieuwe betaalbare thuis in een uiterst rustige en kindvriendelijke omgeving. Daarnaast wordt er ook een centraal parkplein gecreëerd in de nieuwe woonbuurt. Een ideale ontmoetingsplaats waar het fijn is om te vertoeven met je gezin of met je buren. Uiteraard is elk appartement voorzien van een eigen terras of tuintje met privatief genot.
Het project wordt opgetrokken in een hedendaagse architectuur met kwalitatieve materialen. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en bieden een mooi zicht over het groen. Bij het ontwerp werd veel aandacht besteed aan wooncomfort en duurzaamheid. Zo zijn alle appartementen zeer energiezuinig ((E-peil E30) en beschikken ze over een lucht-water warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D.

Neem contact op