Résidence DU BOIS DES CAILLOUX

* Van 299500€ Tot 470000€

2 - 3 slaapkamers 94 - 185 vierkante meters

Immoweb code : 20059320
Immoweb code : 20059320
*exclusief belastingen

Overzicht

2 - 3 slaapkamers
94 - 185 vierkante meters
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtige nieuwe appartementen in Jodoigne!

Gelegen aan de rand van Jodoigne, in de provincie van WAALS-BRABANT, op het kruispunt tussen stad en platteland en vlakbij het Bois des Cailloux, geniet deze geraffineerde en klassiek ingerichte woning van een ideale ligging. 75% verkocht!!!

Dit gebouw bestaat uit twee structuren die verschillen door de gebruikte materialen en biedt nog steeds 2 duplexen, 2 appartementen op de begane grond en een appartement op de 2ᵉ verdieping als een kans voor het grijpen.
Voor uw gemak heeft elk appartement een woonkamer met open keuken, 1 of 2 badkamers, 2 tot 3 slaapkamers en een parkeerplaats.
Elke flat heeft een balkon met uitzicht op de weelderig aangelegde skyline en een grote gemeenschappelijke landschapstuin.
U kunt dus gezellige momenten delen met uw buren of in volledige privacy.
Jodoigne is bovendien ideaal gelegen ten opzichte van talrijke steden zoals Luik, Brussel en Namen, en de Vlaamse grens met Leuven ligt op slechts enkele minuten.
Deze prestigieuze residentie biedt u een bevoorrechte leefomgeving, waardoor u in slechts enkele minuten gebruik kunt maken van de winkels en de infrastructuur van Jodoigne,

We nodigen u uit om deze prachtig afgewerkte appartementen te komen ontdekken.
Maak een afspraak per telefoon op 081/151 060

VERKOPEN OM TE KOPEN?
Neem contact met ons op voor een prijsopgave! Ze zijn gratis, serieus en vrijblijvend.

Neem contact op