Residentie Helix

* Van 155000€ Tot 297000€

1 - 2 slaapkamers 67 - 99 vierkante meters

Immoweb code : 11480500
Immoweb code : 11480500
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 2 slaapkamers
67 - 99 vierkante meters

Omschrijving

RESIDENTIE HELIX - BETAALBAAR WONEN I/H CENTRUM - VANAF € 1

In het hart van de gemeente en op wandelafstand van de markt, vindt u het moderne en zeer betaalbare nieuwbouwproject 'Residentie Helix'. Hier komen gezellige & duurzame appartementen met oog voor groen én voldoende parkeergelegenheid. Betaalbaar wonen zonder zorgen. Status: afbraak vorig gebouw afgerond. Informeer naar de startvoorwaarden!

De residentie bestaat uit 11 hoogwaardig afgewerkte appartementen en 1 handelsruimte (casco), met een moderne architectuur naar ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau Berkein. Er is veel aandacht besteed aan het energetische en duurzame aspect dankzij de vloerverwarming, zonnepanelen, totaalisolatie, ALU ramen etc. Dit om uw verbruik te beperken en uw comfort zo hoog mogelijk te houden. Bovendien kan u in beginfase zelf bepaalde keuzes in afwerking maken!

De appartementen (1 of 2 slpks) hebben verschillende oppervlaktes (vanaf 67m² tot 100m²), allen voorzien van een leuk zongericht terras. Achteraan de residentie bevinden zich de parkeerplaatsen en garageboxen met bergingen. De 2 gelijkvloers appartementen beschikken over een leuke (zongerichte) tuin! Op het gelijkvloers bevindt zich ook een (casco) handelspand.

Informeer nu naar de startvoorwaarden!
Vrijblijvende info & contact: [email protected] | 0472815116

Neem contact op