Kusama

* Van 1225000€ Tot 1450000€

2 - 3 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 20190204
Immoweb code : 20190204
*exclusief belastingen

Overzicht

2 - 3 slaapkamers
136 vierkante meters

Omschrijving

Uitzonderlijk ruime woonappartementen met groot zonneterr...

Residentie Kusama is een kleinschalig, luxueus nieuwbouwproject dat moderne elegantie en tijdloze luxe samenbrengt op een van de meest prestigieuze locaties aan de Belgische kust. Gelegen op slechts enkele stappen van de iconische Zeedijk van Knokke-Heist, biedt deze residentie het beste van het exclusieve kustleven. Omringd door luxueuze boetieks, hoogwaardige restaurants en met verschillende supermarkten binnen handbereik, geniet u hier van een uitzonderlijk praktisch en comfortabel leven in een gewilde woonomging.

Project Kusama bestaat uit een handelsgelijkvloers, 7 royale appartementen (1 per verdieping) van elke 146m2 groot en telkens 3 slaapkamers, 3 badkamers en een zonneterras van meer dan 18 m2.
Het penthouse appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een fenomenaal dakterras met zicht over de Skyline van Heist.
Op het gelijkvloers bevinden zich 2 ruime garageboxen (van respectievelijk 6,25m en 7m30 diep).

De ruime appartementen in Residentie Kusama combineren comfort en elegantie in een doordacht ontwerp. Elk appartement wordt overspoeld met natuurlijk
licht dankzij de grote raampartijen en biedt een oase van rust in een levendige omgeving. De twee garageboxen op de begane grond en de ondergrondse kelder met privébergingen en fietsenstalling zorgen voor optimaal gebruiksgemak.

De architectuur van Residentie Kusama is een harmonieuze mix van moderne verfijning en tijdloze klasse. Duurzame materialen zoals zandkleurige natuursteen en bronskl...

Neem contact op