MOONRISE

* Van 271700€ Tot 936600€

0 - 4 slaapkamers 37 - 192 vierkante meters

Immoweb code : 20177228
Immoweb code : 20177228
*exclusief belastingen

Overzicht

0 - 4 slaapkamers
37 - 192 vierkante meters
Beschikbaar vanaf : 31/03/2027

Omschrijving

AUDERGHEM - Victoire biedt dit prachtige project met 68 eenheden aan - het resultaat van de verbouwing van een kantoorgebouw tot nieuwe, goed ontworpen appartementen, die alle vereiste en gewenste comfort en architectonische originaliteit bieden. Het project bestaat uit lichte en lumineuze woningen, allemaal met terras of buitenruimte. Bovenal profiteert het van een uitzonderlijke locatie, die een evenwicht biedt tussen stad en bos, aan de toegang tot Brussel. Er is bijzondere aandacht besteed aan energie en akoestisch comfort: groene daken, fotovoltaïsche panelen en regenwaterrecuperatie garanderen optimale economische en ecologische prestaties. De sobere, elegante afwerkingen zorgen voor een verfijnd, rustgevend interieur.
Dit project draagt bij tot de vernieuwing van de wijk, en de onmiddellijke nabijheid van stedelijke voorzieningen zoals openbaar vervoer, universiteiten ULB/VUB en CHIREC, evenals aangename wijken aan de ene kant richting Oudergem en aan de andere kant richting Watermaal-Bosvoorde, zijn slechts enkele van de vele voordelen van deze locatie, terwijl u geniet van de rust van een groene omgeving. Ontwikkelaar ARTONE brengt dit project op de markt met LD2 architectuur.
Kelder en fietsenberging inbegrepen in de prijs, enkele of dubbele parkeerplaats vereist tegen meerprijs.
Verkoop onderworpen aan btw voor het gebouw en registratierechten voor de grond. Contacteer ons snel voor een presentatie van dit project 02 3751010 - [email protected]

Neem contact op