Multifunctioneel bedrijfsgebouw te koop

199000€

146 vierkante meters

Immoweb code : 20120488
Immoweb code : 20120488

Overzicht

146 vierkante meters bewoonbare ruimte
260 vierkante meters grond
765,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

WETTEREN - Handelsgelijkvloers met app en privé doorrit

WETTEREN - Deze volledige gelijkvloerse verdieping, bestaande uit twee entiteiten en een privatieve doorrit vindt u in het centrum van Wetteren. De ligging van dit pand is bijzonder aantrekkelijk met scholen, banken, supermarkten, horecazaken en winkels in de directe omgeving. Daarnaast geniet deze woning van een heel goede bereikbaarheid door de nabijheid van het openbaar vervoer en het station op 100m, belangrijke invalswegen en de E40.

Beide units vragen renovatie- en opfrissingswerken. De entiteit vooraan werd oorspronkelijk gebruikt als commercieel gelijkvloers van ca. 52m² en is voorzien van alle faciliteiten. Er is een ruime onthaalruimte die rechtstreeks betreden kan worden via de zijdeur. Verder is er nog een keuken, apart vergadergedeelte en sanitair gedeelte. De tweede entiteit bevindt zich achteraan en werd ook volledig uitgerust als appartement. De indeling hier is als volgt: een woonkamer met keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een terras en een opbergruimte achteraan. 

De doorrit langs de zijkant van het gebouw is volledig privé en kan achteraan gebruikt worden als parkeerruimte.

Kortom, bent u op zoek naar een volledige gelijkvloerse verdieping die momenteel bestaat uit twee appartementen en een privatieve doorrit met parkeerplaatsen, maar ook kan dienen als handelsgelijkvloers met appartement achteraan? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Voor meer info en bezoek 053/60.65.60.

Neem contact op