Multifunctioneel bedrijfsgebouw te koop

350000€

405 vierkante meters

Immoweb code : 11428321
Immoweb code : 11428321

Overzicht

405 vierkante meters bewoonbare ruimte
270 vierkante meters grond
1.296,00 € m²
Beschikbaar vanaf : 01/08/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

Voormalige slagerij met ruime te renoveren woonst

Bent u op zoek naar een uniek pand met karakter en mogelijkheden? Dan is deze voormalige slagerij met ruime woonst in het hart van Oudenaarde precies wat u zoekt!
Gelegen op een strategische locatie in het charmante Oudenaarde, biedt dit pand zeer veel visibiliteit vanwege de grote vitrine in combinatie met de grote passage. Op wandelafstand vindt u het bruisende stadscentrum en in da nabijheid zijn er voldoende toegangswegen.
De voormalige slagerij (176m2) op de benedenverdieping biedt talloze mogelijkheden voor de creatieve ondernemer. Of u nu droomt van een eigen winkel, atelier, kantoorruimte of een andere commerciële invulling, de ruime oppervlakte en praktische indeling maken het allemaal mogelijk.
Boven de slagerij bevindt zich een ruime woonst die volledig naar eigen smaak gerenoveerd kan worden. De woonst beschikt over een authentieke inkomhal, een grote woonkamer, een eetkamer, een keuken, maar liefst 5 slaapkamers en een badkamer. De zolder kan eventueel ook verder ingericht (dakterras?). De hoge plafonds en grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een gevoel van ruimte.
Mis deze unieke kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat u verrassen door de mogelijkheden die dit pand te bieden heeft.

Neem contact op