Multifunctioneel bedrijfsgebouw te koop

368000€

313 vierkante meters

Immoweb code : 20039254
Immoweb code : 20039254

Overzicht

313 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelspand met verhuurd appartement op gunstige locatie

Op de grote steenweg te Linter, vinden we dit veelzijdige pand terug op een toplocatie. Op het gelijkvloers is er een handelsruimte die voormalig dienst deed als kapsalon. De inrichting is nog steeds aanwezig en kan overgenomen worden, waardoor het instapklaar is voor iemand die dezelfde activiteit ambieert. Wenst u het een andere bestemming te geven, kan dit uiteraard ook. Zelfs mits het verkrijgen van een bestemmingswijziging, kan deze ruimte eveneens dienst doen als woonst. Het gelijkvloers beschikt momenteel reeds, naast de commerciële ruimte, over een keuken en een apart toilet, evenals een ruime kelder die ook gedeeltelijk ingericht werd voor de activiteit.
Op de bovenverdieping is er een duplexappartement dat momenteel verhuurd is.
Het appartement is ingedeeld als volgt:
Glv: garage met inkomhal
verdiep 1: inkomhal, woonkamer, keuken, zithoek, gastentoilet en 2 terrassen waarvan een klein vooraan en een ruim zonneterras achteraan dat uitgeeft op de mooi aangelegde en omheinde tuin met vijver.
Verdiep 2: 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en toilet.
Door de vlotte verbinding naar Tienen, de hoge graad van passage en de ruime parking voor de deur, leent dit pand zich uitermate voor handel of diensten.
Ook een goede investering voor huurrendement
Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op: CENTURY 21 Immo K Tienen & St-Truiden – 016/821778 – [email protected]

Neem contact op