Manoir te koop

1795000€

10 slaapkamers 933 vierkante meters

Immoweb code : 20053058
Immoweb code : 20053058

Overzicht

10 slaapkamers
4 badkamers
933 vierkante meters bewoonbare ruimte
360 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve Herenwoning in Beaux-Artsstijl in Antwerpen!

Prachtig volledig te renoveren herenwoning in beaux-artsstijl met tuin, gelegen op de prestigieuze Belgiëlei 195 in Antwerpen.

Deze unieke woning, gebouwd in 1931, biedt een uitzonderlijke combinatie van historische charme en moderne luxe. Met maar liefst tien slaapkamers, vier badkamers en negen toiletten biedt deze woning ruime kamers met veel natuurlijk licht en moderne badkamers voorzien van alle comfort. De tuin is perfect om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Deze woning zit vol met unieke elementen die de authenticiteit van 1931 weerspiegelen. Het is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een ruime en stijlvolle woning met een rijke geschiedenis.Ligging
De Belgiëlei staat bekend om zijn statige herenhuizen en stijlvolle architectuur, wat bijdraagt aan een exclusieve woonervaring. De centrale ligging biedt een uitstekende bereikbaarheid naar zowel het bruisende stadscentrum als de groene rand van de stad. Op korte afstand bevinden zich diverse winkels, restaurants en culturele voorzieningen zoals musea en theaters.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kan u ERA ONE bereiken op telefoonnummer +323 360 85 30.

Neem contact op