Magazijn te koop

289900€

Immoweb code : 20002543
Immoweb code : 20002543

Overzicht

216 vierkante meters grond
1.296,00 € m²

Omschrijving

KMO-unit van 216m² te koop in Tienen

Ben je op zoek naar een praktische en duurzame werkruimte, opslagruimte of atelier in Vlaams-Brabant?
Dan biedt deze bedrijfsunit van 216 m² in Bedrijvenpark Piepelboom te Tienen precies wat je nodig hebt.

Flexibele indeling naar jouw behoeften
Deze 216 m² unit is perfect geschikt voor ondernemers die een flexibele werkruimte nodig hebben. Het kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften, of het nu gaat om een opslagruimte, atelier of werkruimte. Optioneel kan zelfs een kantoorruimte worden toegevoegd.

Optimale bereikbaarheid
Gunstig gelegen nabij de E40, die Brussel met Luik verbindt, is deze ruimte optimaal bereikbaar voor zowel klanten als leveranciers. 

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel op Bedrijvenpark Piepelboom. Deze unit is uitgerust met een 5.000 liter regenwaterput, parkeerplaatsen en laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. De parkeerplaatsen zijn waterdoorlatend en het terrein is aardgasvrij, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke omgeving.

Uitstekende investeringsmogelijkheid
Deze unit biedt ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. Bedrijvenpark Piepelboom belooft een laag risico, aantrekkelijk rendement en waardegroei. Door de flexibele opzet kunnen zowel individuele als meerdere units worden gekocht, waardoor het ideaal is voor investeerders op zoek naar stabiele en groeiende bedrijfsvastgoedinvesteringen.


Interesse?  Vul het contactformulier in voor meer informat...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op