Magazijn te koop

344900€

Immoweb code : 20002542
Immoweb code : 20002542

Overzicht

240 vierkante meters grond
1.395,00 € m²

Omschrijving

Showroom van 240m² te koop in Tienen

Op zoek naar een duurzame en praktische bedrijfsruimte in Vlaams-Brabant?

Dan is deze 240 m² KMO-unit  in Bedrijvenpark Piepelboom te Tienen perfect voor jou.
Strategisch gelegen vlakbij de E40, zorgt deze unit voor uitstekende bereikbaarheid naar zowel Brussel als Luik, wat ideaal is voor klanten en leveranciers.

Deze veelzijdige 240 m² unit is geschikt als showroom. Je kunt de unit volledig aanpassen aan je specifieke behoeften, en indien gewenst voorzien van een kantoorruimte.
Heb je meer ruimte nodig? Geen probleem, meerdere units kunnen eenvoudig worden samengevoegd.

Duurzaamheid staat centraal in Bedrijvenpark Piepelboom. Elke unit beschikt over een regenwaterput van 5.000 liter, een private parkeerplaats en laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen. De waterdoorlatende parkeerplaatsen en het aardgasvrije terrein dragen bij aan een milieuvriendelijke bedrijfsomgeving. De groene omgeving met een waterloop biedt een ontspannen sfeer, ideaal voor een verkwikkende lunchpauze bij een van de picknicktafels.

Deze unit biedt niet alleen functionele voordelen, maar ook een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid. Met een laag risicoprofiel, aantrekkelijk rendement en waardegroei, is investeren in een unit in Bedrijvenpark Piepelboom een slimme zet. De flexibele opzet van het project maakt het mogelijk om zowel enkele als meerdere units aan te kopen, wat ideaal is voor investeerders die op zoek zijn naar stabiele en groeiende bedrijfsvastgoed...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op