Magazijn te koop

499900€

Immoweb code : 11474787
Immoweb code : 11474787

Overzicht

401 vierkante meters grond
1.222,00 € m²

Omschrijving

KMO-unit (showroom) van 401m² te koop in Tienen

Ben je op zoek naar een praktische en duurzame showroomlocatie in Vlaams-Brabant?

Dan is deze 401 m² KMO-unit in Bedrijvenpark Piepelboom te Tienen precies wat je nodig hebt.
Deze unit biedt alle flexibiliteit die je nodig hebt om jouw showroom optimaal in te richten en is ideaal gelegen vlakbij de E40, die Brussel met Luik verbindt, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid voor zowel klanten als leveranciers.

Voor ondernemers, vakmensen en producenten is een unit in Tienen perfect voor het vestigen of uitbreiden van je bedrijf. Deze ruime unit is speciaal geschikt als showroom, maar kan ook gebruikt worden als atelier, opslag- of werkruimte. De unit is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften en biedt de mogelijkheid om optioneel een kantoorruimte toe te voegen. Meerdere units samenvoegen is eveneens mogelijk, waardoor je nog meer ruimte kunt creëren.

Bedrijvenpark Piepelboom zet sterk in op duurzaamheid en toekomstgericht ondernemen. De unit is voorzien van een regenwaterput van 5.000 liter, private parkeerplaatsen en laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen. De parkeerplaatsen zijn waterdoorlatend en het terrein is aardgasvrij, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke bedrijfsomgeving. Bovendien is het terrein voorzien van veel groen en een waterloop, wat zorgt voor een aangename werkomgeving. Tijdens je pauze kun je genieten van een ontspannende lunch aan een van de picknicktafels op het terrein.

Daarnaast biedt deze un...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op