Magazijn te koop

206900€

Immoweb code : 11474786
Immoweb code : 11474786

Overzicht

144 vierkante meters grond
1.367,00 € m²

Omschrijving

KMO-unit van 144m² te koop in Bedrijvenpark Piepelboom te...

Ben je op zoek naar een praktische en duurzame locatie voor je bedrijfsruimte in Vlaams-Brabant?
Dan is deze unit van 144 m² in Bedrijvenpark Piepelboom in Tienen perfect voor jou.
Deze unit is ideaal gelegen vlakbij de E40, die Brussel met Luik verbindt, en is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften.

Bedrijvenpark Piepelboom zet sterk in op duurzaamheid en toekomstgericht ondernemen. De unit is voorzien van een regenwaterput van 5.000 liter, een private parkeerplaats, en laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen. De waterdoorlatende parkeerplaatsen en het aardgasvrije terrein dragen bij aan een milieuvriendelijke bedrijfsomgeving. Het terrein biedt veel groen en een waterloop, ideaal voor een aangename lunchpauze aan een van de picknicktafels.

Naast de functionele voordelen biedt deze unit ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. De units in Bedrijvenpark Piepelboom beloven een laag risicoprofiel, aantrekkelijk rendement en waardegroei. Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar een praktische werkruimte, of een investeerder op zoek naar een rendabele investering, deze unit biedt het allemaal.

Bedrijvenpark Piepelboom:

16 KMO-units, optioneel met kantoor
Oppervlaktes van 144 tot 400 m²
Dicht bij de E40
Ideaal als opslagruimte, atelier of werkruimte
Uitstekende investeringsmogelijkheid


Interesse?  Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Kolmont via T. +32 (0)11 211 211. Onze bouw...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op