Magazijn te koop

* 363580€

216 vierkante meters

Immoweb code : 20117512
Immoweb code : 20117512
*exclusief belastingen

Overzicht

216 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

TILIA: HUB VOOR INNOVATIE EN GROEI VOOR KMO'S

Duik in de toekomst van zakendoen met het bedrijventerrein "TILIA" in Eigenbrakel, een uitzonderlijke locatie die de standaarden voor lokale KMO's herdefinieert.

Dit innovatieve project strekt zich uit over 6 hectare, strategisch gelegen langs de N27, met een ongeëvenaarde toegankelijkheid: slechts 5 minuten van Nijvel en dicht bij de Ring West van Brussel. Uw bedrijf verdient deze ideale omgeving om te groeien.

Bij B2B BUSINESS POINT bieden we u veel meer dan alleen een professionele ruimte. We bieden op maat gemaakte oplossingen, ontworpen om precies aan uw behoeften te voldoen.

De eerste fase, al 100% verkocht, heeft de populariteit van dit unieke project bewezen. Mis de kans niet op de tweede fase, met 24 nieuwe units van 120 tot 350 m², aangepast aan uw activiteit. Sommige units zijn nog te koop.

Daarnaast kunnen op aanvraag "Built-to-suit" gebouwen worden ontwikkeld voor bedrijven die meer dan 1000 m² nodig hebben.

"TILIA" is niet zomaar een bedrijventerrein, het is een visie voor de toekomst, een duurzame omgeving die perfect is ontworpen om uw succes te maximaliseren.

Wacht niet langer, ontdek onze exclusieve aanbiedingen en sluit u aan bij de vele ondernemers die al hebben gekozen voor deze unieke locatie.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u begeleiden bij het realiseren van uw ambities in uw eigen regio.

Neem contact op