Magazijn te huur

1500€ per maand

120 vierkante meters

Immoweb code : 11462887
Immoweb code : 11462887

Overzicht

120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

EASY Estate biedt u de mogelijkheid om twee nieuwe gebouwen van 120 m² te huren, elk volledig geïsoleerd en ideaal gelegen in Juprelle. Deze lokalen liggen in de onmiddellijke nabijheid van de autosnelwegen, waardoor ze snel en gemakkelijk bereikbaar zijn. Ze liggen ook op slechts 100 m van het terrein van de beroemde Luikse voetbalclub RFCL in Wihogne.

Ze bieden een royale oppervlakte, ideaal voor verschillende professionele activiteiten zoals crossfit, sport, pilates en fysiotherapiestudio's. Uitgerust met een modern alarmsysteem en bewakingscamera's zijn uw apparatuur en faciliteiten optimaal beveiligd. Elke hal heeft ook een ruim kantoor en toilet met boiler en wastafel, zodat jij en je klanten in een comfortabele werkomgeving kunnen werken. Elke hal heeft ook een gemotoriseerde sectionaaldeur en een aparte deur.

Geniet overdag van veel natuurlijk licht en 's nachts van permanente verlichting, zodat je altijd veilig zicht hebt.

De eigenaar hecht bijzonder veel belang aan de netheid van het pand en zorgt voor een gezonde, goed onderhouden omgeving voor alle huurders.

Daarnaast zijn er drie reclamepanelen te huur voor €125/maand per paneel, waardoor er extra zichtbaarheid is voor verschillende bedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezoek.

Neem contact op